RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Het is vandaag 8 september… 1978 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Patrick Valain & co doen er veertien op één weekend!

Nadat de luisteraars van Radio Mi Amigo op vrijdagochtend 8 september 1978 tussen 07:00 en 07:30 uur al dan niet goed of met koppijn wakker waren gemaakt door ‘de blijde boodschap’ van evangelist Johan Maasbach, was het de beurt aan Ferry Eden om het luistervolk verder gezelschap te houden tijdens het programma ‘Ook goeiemorgen’.

Na zijn naamjingle (ingezongen door Teach-In) bleek de programmatune niet scherp te staan. Collega Marc Jacobs was inmiddels ook wakker geworden en kwam bij Ferry in de studio zitten. Vanaf 08:00 uur was hij te horen in de nieuwsuitzendingen. Vlak voordat het nieuwsbulletin van start ging werd de spot van de Mi Amigo Drive In Show, gedraaid. De opsomming waar Patrick Valain (en collega’s) het komende weekend aanwezig waren, was liefst veertien eenheden lang. Optredens, verdeeld over Vlaanderen én Nederland. (TvH)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx