RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Het is vandaag 8 oktober… 1978 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Johan Visser Pop-special Elton John 

In het najaar van 1978 was er bij Radio Mi Amigo op zondagmiddag de ‘Cocktail Show’ met Ton Schipper, van 13.00 tot 15.00 uur, waarna de ‘Belgische Nationale Hitparade’ volgde van 15.00-16.00 uur. Daarna mocht Ton Schipper nog eens opdraven tijdens ’33 toeren op z’n best’.  

De middag werd afgesloten met de ‘Disco Show’ tussen 16:00 en 17:30 uur. Na een half uurtje ‘geestelijk onderricht’ met Ds. Toornvliet’ volgde van 18:00 tot 19:00 uur de Franstalige uitzending met Denis. Op de keeper beschouwd, anderhalf uur waarbij de luisteraars naar andere oorden wegvluchten.

Maar op zondag 8 oktober 1978 werd deze volgorde op zijn kop gezet. Feit is dat Johan Visser van 13:00 tot 14:00 uur, live vanaf het zendschip, een’ Elton John special’ presenteerde. Naar alle waarschijnlijkheid was er niet tijdig een tender langs geweest, waardoor het improviseren geblazen was. (TvH)


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx