RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Het is vandaag 8 oktober… 1978 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

De dag dat Johan coktails mixte in plaats van Ton

In het najaar van 1978 was er bij Radio Mi Amigo op zondagmiddag, gewoonlijk van 12:00 tot 13:00 uur, de ‘Cocktail Show’ met Ton Schipper. Daarna volgde twee uur lang de ‘Belgische Nationale Hitparade’. Tussen 15.00 en 16:00 uur volgde ’33 toeren op z’n best’, opnieuw met Ton. 

De middag werd afgesloten met de Disco Show van 16:00 tot 17:30 uur. Ds. Toornvliet nam het daarna een half uurtje over tot het tijd was voor de Franstalige uitzending met Denis. We konden niet achterhalen wat er op zondag 8 oktober 1978 aan de hand was, maar op die dag was er geen Ton Schipper te horen die cocktails mixte, maar wel Johan Visser (foto bovenaan) die live een Elton John special presenteerde. Mogelijk was er niet tijdig een tender geweest en dan was het uiteraard improviseren geblazen. (TvH)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx