RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Het is vandaag 8 maart… 1980 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Meer commercials dan platen? Telt u zelf.

Op zaterdagmiddag 9 maart 1980 presenteerde Hugo de Groot (foto bovenaan) vanaf een rustige Noordzee ‘De 19-tig Show’. De bemanning van de MV Mi Amigo was blij dat de zee weer wat kalmer was, want in de voorgaande dagen ging het behoorlijk tekeer. In de jaren 80 zou Hugo erg populair worden bij Radio Maeva onder zijn echte naam Arie van Loon.

‘De 19-tig Show’ duurde twee uur en werd uitgezonden tussen 14:00 en 16:00 uur. Dit is deel 1 van de bewuste uitzending. En u mag zelf turven of er nu meer platen of meer commercials werden gedraaid. Voor het gevoel overheersten in die tijd het aantal… reclamespotjes. Het waren er zoveel omdat die tegen dumpprijzen werden verkocht. (TvH)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Caroline
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx