RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Het is vandaag 7 november… 1977 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Al zwemmend naar het werk

In de vroege ochtend van 7 november 1977 hoorden we op Radio Mi Amigo van Hugo Meulenhoff dat er geen nieuws was. Enkel de berichten van de Mi Amigo Drive in Show waren te beluisteren. Hugo presenteerde tussen 07:00 en 08:00 een programma, waarna het de beurt was aan Ferry Eden (foto bovenaan). 

“Ook goeiemorgen en uit de veren als u er nog niet uit bent om acht minuten over acht”. Zo begon Ferry zijn programma met de meer dan toepasselijke naam ‘Ook Goeiemorgen’. Ferry wist ook nog te vertellen dat de MV Mi Amigo een beetje naar links helde omdat de wind van rechts kwam. Hij legde eveneens uit hoe hij aan boord van het zendschip terecht was gekomen. 

In Spanje hadden ze last van last van het uitvallen van de elektriciteit. Daarom was Ferry gaan wandelen en zo was hij in de haven van Bilbao terechtgekomen. Hij besloot een eindje te gaan zwemmen en kwam onderweg een boomstronk tegen. Zo raakte hij aan boord van de MV Mi Amigo. Eén ding moeten we Ferry meegeven, fantasie had hij zeker! (TvH)


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx