RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het is vandaag 6 maart… 1978 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Een nieuwe uitzenddag vanaf de MV Mi Amigo

In 1978 zond Radio Mi Amigo uit van 06:00 tot 19:30 uur. De avond en de nachtelijke uren werden gevuld met de Engelstalige programma’s van Radio Caroline. Wij gaan terug naar 6 maart 1978, waar we om enkele minuten voor zes uur in de ochtend, inpikken. In Engeland is het dan een paar minuten voor de klok van vijf uur als Martin Fisher afscheid neemt van z’n Engelse luisteraars.

Daarna verzorgt Johan Visser namens Mi Amigo de zenderopening. Er volgt een uur non-stop muziek om de luisteraars zo aangenaam mogelijk wakker te maken. Om zeven uur is er de eerste nieuwsuitzending met Dick Verheul. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo Meer over Radio Caroline
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx