RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 6 juli… 1978 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

‘We gaan er flink tegen aan met de Graaf op de radio’

“Hallo dag allemaal, vijf minuten over twee op Mi Amigo Internationaal. Hartelijk dank Marc Jacobs voor Baken 16, en hartelijk dank Rob Hudson voor nieuws en weer. En dat betekent het komende uurtje gaan we er flink tegen aan. In het programma tussen Baken en Schipper met de Graaf op de radio. Wat gaan we vanmiddag draaien? Nou zoals gebruikelijk in dit programma, we draaien ze twee om één. En dat betekent twee nieuwe en één ouwe.

Zo begon Herman de Graaf (foto bovenaan) op 6 juli 1978, even na de klok van 14:00 uur, vanaf een rustige Noordzee, het programma ‘Tussen Baken en Schipper’ bij Radio Mi Amigo Internationaal. De uitzending kwam live van boord en was genoemd naar de plek in de programmering. Tussen ‘Baken 16’ en voor de ‘Persoonlijke Top 10’ die werd gepresenteerd door Ton Schipper.

“Drie éen negen dat is uw radio, dat is uw radio. Radio Mi Amigo Internationaal en wij blijven bij u tot half acht vanavond”, aldus Herman. Na zijn programma was Marc Jacobs te horen met het nieuwsbulletin, dat werd gelezen na de spot voor de Costa Brava Drive In Show. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx