RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Het is vandaag 6 juli… 1975 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Met de beste groeten aan het thuisfront!

Het toeristisch in Playa de Aro was 44 jaar geleden goed op gang gekomen. Tal van toeristen uit België en Nederland spendeerden hun vrije dagen aan de Costa Brava. Het nieuwe Mi Amigo-hoofdkwartier was daarbij een extra trekpleister geworden. Dat bleek onder andere uit de wekelijkse toespraak van Stan Haag. Al troffen die toersten het niet echt met het weer dat op enigszins te wensen overliet. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Tijdens een vakantie in Playa de Aro was een bezoek aan de Mi Amigo-studio ‘een must’. Daarbij maakten velen groeten en wensen over aan hun familie en vrienden in het thuisland. Omdat er zoveel verzoekjes waren werd er zelfs een apart programma ingevoerd: ‘Groeten uit Playa de Aro’. Het kwam in de plaats van ‘Voor of tegen’, dat een week eerder voor het laatst was uitgezonden op de 259 meter. 

De eerste aflevering van ‘Groeten uit Playa de Aro’ met Michelle kon worden beluisterd op zondag 6 juli 1975. (TvH)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx