RadioVisie

  • .
    .
Heynen

Het is vandaag 5 maart… 1978 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Een uitgeslapen presentator

“Visser is de naam en als enige van het zoutwaterteam werd ik in de gelegenheid gesteld enigszins uit te slapen. Dat kunnen de heren Verheul en de Graaf niet zeggen. Vooral de laatste niet, want die heeft het bijzonder druk gehad vandaag want we hebben naast onze programma’s en nieuwsuitzendingen, ook het nodige productiewerk te verrichten hier aan boord van de MV. Maar u hoeft echt geen medelijden met ons te hebben, want we doen het met bijzonder veel plezier.”

Zo begon Johan Visser (foto bovenaan) op 5 maart 1978 de ‘Mi Amigo’s Disco Show’, een programma dat elke zondagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur werd uitgezonden. Van deze uitzending is slechts het eerste half uur bewaard gebleven. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx