RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 4 november… 1979 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Moederdag. Dierendag. Maakt het iets uit?

“Speciaal voor alle moeders kunt u luisteren naar 3 1 9 vanmiddag, het is nog lang geen moederdag. Of eigenlijk is het al geweest. Maar het is wel onlangs dierendag geweest. Wat heeft dat ermee te maken? ‘Mama’ was dat van Dave Barry”. Zo begon Johan Visser op 4 november, na het nieuws dat werd gelezen door Peter de Vries, de ’19 Toen-show’. 

Hij vertelde ook dat ze bij Radio Caroline van plan waren om tegen de kerst een ‘Top 20 Aller Tijden’ uit te zenden. Luisteraars konden daarvoor kaartjes met zo’n vijf tot tien platen insturen die als basis voor deze lijst konden dienen. Johan Visser zat trouwens niet meer live aan boord van de MV Mi Amigo. Hij en al zijn collega’s van het eerste uur – behalve Ad Roberts – waren óf vertrokken of werkten vanaf band. (TvH)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Caroline
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx