RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 4 januari… 1978 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Vlam slaat in de pan tijdens ‘Gouden Dagen’

Radio Mi Amigo zendt begin 1978 uit van zes uur in de ochtend tot half acht in de avond. Het laatste half uur van de dag rechtstreeks vanaf de MV Mi Amigo. In het programma ‘Gouden van Dagen’ draait Ferry Eden (foto bovenaan) een half uurtje gouwe ouwe plaatjes, terwijl zijn collega’s aan boord, in de kombuis de avondmaaltijd klaarmaken. Op het menu voor die avond van 4 januari 1978, staat kip met patat. 

En dat gaat bijna fout als de vlam in de pan slaat en er een klein brandje in de kombuis ontstaat. Gelukkig is het vuur snel geblust en kunnen Ferry en de overige bemanningsleden zich na de uitzending te goed doen aan een fijne avondmaal. Om half acht komt er een eind aan de uitzendingen van Radio Mi Amigo op de 319 meter voor die dag en neemt Roger Matthews het over namens Radio Caroline, in het Engels over. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx