RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Het is vandaag 4 december… 1976 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Op bezoek bij de benedenburen 

In de live programma’s van Radio Mi Amigo liepen regelmatig de Engelse Radio Caroline-medewerkers binnen. Vooral tijdens ‘Baken 16′ kwamen ze vaak langs. Gewoon voor de gezelligheid of voor een korte babbel. Doordat iedereen samen op één schip zat leerden de Engelse dj’s ook een mondje Nederlands praten. Vooral Stuart Russell was daar erg goed in. Hij las dan ook af en toe het weerbericht in het Nederlands. 

Maar ook omgekeerd gebeurde het dat de Nederlandstalige Mi Amigo-dj’s even langs gingen tijdens de Radio Caroline-uitzendingen. Dat was bijvoorbeeld het geval op zaterdagavond 4 december 1976, toen Marc Jacobs opdook bij Stuart Russell. Ook Caroline-dj Roger Mathews was van de partij. De sfeer was goed en de heren hadden veel plezier tijdens de uitzending. 

Aan het eind van het bandje staat nog een serie Mi Amigo-commercials, als bonus. (TvH)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Caroline
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx