RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 31 maart… 1977 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Lieve luisteraars, het is genoeg geweest. We stoppen ermee!

Radio Mi Amigo is op 31 maart 1977 aan haar laatste volledige uitzenddag bezig. ’s Anderendaags zal de zeezender voorgoed stoppen ‘wegens de toenemende druk van de overheden in de Lage Landen’. Zo is te horen in een emotionele spot ingesproken door Marc Jacobs. Verder worden alle luisteraars bedankt voor hun steun in de afgelopen periode. 

Op die laatste dag van de maand maart loopt het naderende einde als een rode draad doorheen de programma’s. Om drie uur die middag is Frank van der Mast live te horen vanaf het zendschip in ‘De Persoonlijke Top 10’. Voor de gelegenheid is dat programma omgedoopt tot de ‘Persoonlijke Top 12’, met daarin de favoriete platen van de medewerkers en nummers die ‘van toepassing zijn op de hele situatie’. 

Boordmedewerker Otto zit tijdens dit programma in een hoekje van de studio een Astrix en Obelix te lezen. Na de ‘Persoonlijke Top 12’ is het de beurt aan ‘Dubbel F’, oftewel Hugo Meulenhoff. Morgen focussen we in deze rubriek op ‘Het laatste uur’ van Radio Mi Amigo. In woord en geluid. (TvH)


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx