RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
TVV Sound

Het is vandaag 31 januari… 1980 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Will wil geen carnaval 

Oud Radio Veronica dj Will Luikinga was eind 1979, begin 1980 regelmatig te beluisteren bij de zeezender Radio Caroline. Zijn bekende programma Will wil wel’ nam hij op in discotheek Voom Voom in El Arenal, op Mallorca. De maand januari is de periode waarin verschillende artiesten een carnavalsplaat opnemen. Zo ook begin 1980. 

En ook Will ontkwam er niet aan om enkele van die opnames te draaien. Daarbij laat hij weten zelf geen liefhebber te zijn van het carnaval. Hij komt van oorsprong uit de Noord Nederlandse stad Groningen, en daar leeft het carnaval minder dan in de zuidelijke Nederlandse provincies Brabant en Limburg. Desondanks vindt Will de carnavalsliedjes wel leuk! 

Het is 31 januari 1980, de radio staat afgestemd op de 319 meter van Radio Caroline. (TvH)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Caroline
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx