RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Het is vandaag 31 oktober… 1987 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Alleen een dove kon het niet horen

Bij Radio Monique kon je 33 jaar geleden op zaterdagmiddag tussen 15:00 en 18:00 uur luisteren naar een programma dat overduidelijk gesponsord werd. Je moest wel heel erg doof zijn als je binnen een paar minuten niet de naam van het muziektijdschrift Top 10 Popmagazine uit je radio had horen komen. 

Aan het begin van de uitzending was er een voice over ingesproken door Luuk Dardin over Top 10 Pop Magazine Playlist, met “25 gloedje nieuwe platen die kans maken op een plaats in de Monique Top 50 en nieuwe DJ Hittips, de Top Tien Quiz, waarmee een Top Tien T-shirt was te winnen”. 

Dan was er ook nog het Top Tien Popmagazine Popnieuws dat gelezen werd door Dick Verheul. Verder kregen luisteraars het advies om het vele malen genoemde tijdschrift voor 2 gulden 95 te kopen. (TvH)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx