RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Het is vandaag 31 juli… 1977 (audio)

Iedere dag neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de dag door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud

Omdat Veronica het niet kan zendt Mi Amigo de Nederlandse Top 40 uit

In 1977 is er op zondagmiddag bij Radio Mi Amigo de ‘Nederlandse Top 40’ te horen. Dezelfde lijst wordt al op de vrijdagavond uitgezonden op Hilversum 3 bij de Veronica Omroep Organisatie. Maar omdat de V.O.O. nog maar één uur zendtijd per week heeft bij de publieke omroep, kunnen ze alleen maar de grootste verschuivingen laten horen. 

Radio Mi Amigo speelt daar handig op in. Op de zaterdagmiddag is er de ‘Mi Amigo Top 50’, en een dag later de ‘Nederlandse Top 40’. Op de laatste dag van de maand juli in 1977, mocht Herman de Graaf (foto) het commentaar voor zijn rekening nemen. (TvH)

Foto bovenaan: Van links naar rechts: Hugo Meulenhoff, Herman de Graaf, Stuart Russel, Frank vander Mast (tijdens het evenement ‘Zeezenders 20’ in 1978- Noordwijkerhout)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx