RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Het is vandaag 30 september… 2000 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

De reünie van Radio Mi Amigo in De Eenhoorn

In september 2000 was er een grote Radio Mi Amigo reünie in zaal ‘Den Eenhoorn’ in Halle Zoersel. Voor dit evenement dat live werd uitgezonden via kabelradio Magdalena waren tal van oud Mi Amigo-medewerkers uitgenodigd, én gekomen. Gedurende een heel weekeinde werden er herinneringen opgehaald. 

Onder de aanwezigen waren Stan Haag, Peter van Dam, Johan Visser, Bert Bennett, Norbert en Otto, om er maar eens enkele te noemen. Ook Marc Jacobs (foto bovenaan) was aanwezig en dat betekende natuurlijk dat er een live uitzending van ‘Baken 16′ op antenne moest. Dat deed Marc samen met Bart van Leeuwen, terwijl ook Otto niet ontbrak. Diverse andere collega’s kwamen langs voor een babbel of om herinneringen op te halen. 

En net zoals vroeger vanaf de Noordzee was er ook tijdens deze aflevering van ‘Baken 16’een soort ‘Boordgebeuren’, met dingen die in ‘Den Eenhoorn’ waren voorgevallen. Zo wist Peter van Dam te vertellen dat onze RadioVisie-collega Jean-Luc Bostyn ‘aan een infuus met Hoegaarden zou liggen’. We nemen u twintig jaar mee terug in de tijd, naar 30 september 2000. (TvH)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx