RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het is vandaag 30 oktober… 1977 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Hof van Eden heeft last van het donker

Na de ‘Jukebox’ en het nieuws van 19:00 uur dat werd gelezen door Hugo Meulenhoff was het bij Radio Mi Amigo tijd voor ‘De Hof van Eden’ met Ferry Eden. Voor de verandering gebruikte de presentator de tune die destijds bij de zeezender Radio Noordzee Internationaal werd ingezet voor de commercial van ‘Grolsch bier’. ‘ 

“Easy listening op Radio Mi Amigo Internationaal, twee uur lang lekkere rustige platen, ontspannen aan de radio zitten, en meeluisteren naar de Hof van Eden”, aldus Ferry aan het begin van zijn programma op 30 oktober 1977. Eind van deze maand is het om 19:00 uur al donker, en daar had het middengolf-signaal op de 212 meter vanaf de MV Mi Amigo af en toe best last van. Dat hoort u ook terug in deze opname die flink te lijden heeft onder de fading. (TvH)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx