RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 30 mei… 2014 (audio)

Iedere dag neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden.  Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de dag door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Met Peter gaat het beter’ vanaf de MV Artremis in Oostende

Vandaag zijn de uitzendingen van ‘Mi Amigo 45’ vanuit Blankenberge van start gegaan. U kon er de afgelopen tijd al veel over lezen bij ons. Nog tot en met komende zondag wordt er uitgezonden vanaf het schip de MV Castor. De VZW Nordica, de organiserende vereniging van het evenement, bracht dit soort eerbetoon aan de zeezender Radio Mi Amigo ook al in 2014.

Vijf jaar geleden was Peter van Dam er ook nog bij. Live vanaf de Artemis presenteerde hij toen ‘Met Peter gaat het beter’. Dit jaar is hij er niet in Blankenberge. Althans niet lijfelijk, want begin vorig overleed hij. Uiteraard zal Peter ongetwijfeld van ergens hierboven meeluisteren en kijken. Als eerbetoon aan de Big Voice stoffen wij vandaag maar liefst drie uur ‘Met Peter gaat het beter’ af. Terug naar 30 mei 2014. (TvH)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx