RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het is vandaag 30 augustus… 1974 (audio)

Iedere dag neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de dag door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud

Stan Haag presenteert de allerlaatste ‘Jukebox’

Op vrijdagavond 30 augustus 1974 presenteert Stan Haag (foto bovenaan) voor de laatste keer het verzoekplatenprogramma ‘Jukebox’ bij Radio Veronica. Over precies 24 uur zal het immers stil zijn op de 538 meter. De techniek van deze finale aflevering wordt verzorgd door Arnold Vis (foto links).

Stan heeft een onbehaaglijk gevoel en net als al zijn andere collega’s is hij erg aangeslagen. Uit de post blijkt ook dat veel luisteraars niet snappen dat de zender moet verdwijnen, dit op last van de overheid. In deze afscheidsuitzending worden de vele Jukebox-jingles die doorheen de jaren zijn gebruikt, nog eens gespeeld. Ook Rob Out is in het programma aanwezig om Stan te bedanken voor zijn inzet, en vooral omdat zijn uurtje steeds een grote luisterdichtheid had.

Na de ‘Jukebox’ horen we nog een half uur van de ‘Lexjo’ met daarin Rob Out, die voor de eerste keer in de acht jaar dat hij voor Radio Veronica werkt, op dit tijdstip is te beluisteren. Voor vaste dj Lex Harding is het de laatste keer. (TvH)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Veronica
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx