RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Het is vandaag 30 april… 1978 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Muziek uit Playa de Aro is het motto 

In het weekeinde bracht Radio Mi Amigo altijd wat andere programma’s dan tijdens de werkdagen. Zo was er op zondagmiddag geen ‘Persoonlijke Top 10’ tussen 15:00 en 16:00 uur. Wel was Ton Schipper (foto bovenaan) de perfecte gastheer tijdens ‘De Cocktailshow’, een uitzending met vooral LP-muziek. 

“Muziek uit Playa de Aro is het motto, voor die paar uurtjes die ons nog resten per dag. Gelukkig een beetje zonnig Playa de Aro”, aldus Ton die er nog bij vertelde dat het weer in Playa eerder die week minder fraai was verlopen.

Hij zei uit te kijken naar de maand mei die de volgende dag al zou beginnen, en gelijk zou starten met een feestdag, te weten ‘De dag van de Arbeid’. “Een dag waarop niemand hoeft te werken, wat kunnen namen toch raar zijn”, aldus de presentator die eraan toevoegde dat “Ton Schipper ook maar een rare naam was”.  (TvH)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx