RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het is vandaag 3 mei… 1978 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Eden hier, Eden daar, Eden alom tegenwoordig

Precies 42 jaar geleden kon u bij Radio Mi Amigo Internationaal vlak voor 10:00 uur, na de berichten over de Mi Amigo Drive in-show, luisteren naar het nieuws gelezen door Ferry Eden. Daarna volgde er een uitgebreide promo, gemaakt door Eden zelf, die de luisteraars attent maakte op het feit dat de zeezender op Tweede Pinksterdag weer de ‘Flashback Top 100’ zou uitzenden. 

Na de ‘Lieveling’, die week van The Village People was opnieuw Ferry Eden aan zet, maar nu als presentator van een nieuwe aflevering van het programma ‘Koffie met scheepsbeschuit’, al dronk hij dat moment geen koffie, wel was hij bezig om een kopje thee te zetten. In de show werd ook de B-kant van de nieuwe single van Eddy uit Kluisbergen (foto bovenaan) – ‘Dans nog een keer met mij’ -, gedraaid.

Een bijzondere opname omdat het een ode aan de zeezender was met de titel ‘Oh Mi Amigo’. Zowel aan het begin als aan het eind van dit nummer staat een Mi Amigo-jingle. Naast de reguliere platenhandel werd het 45-toeren plaatje ook verkocht door de Mi Amigo Fanclub in Wevelgem. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx