RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Het is vandaag 29 januari… 1975 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Peter gaat een uur minder werken

“In het kader dat elke dag een gebeurtenis is bij Mi Amigo, zullen we maar stellen dat dit de woensdagmiddag-gebeurtenis is”. Met deze woorden begon Peter van Dam (foto bovenaan) op 29 januari 1975 een nieuwe aflevering van zijn programma ‘Met Peter gaat het beter’. Ook zong hij een stukje van de begintune van het vroegere zo succesvolle Radio Veronica-verzoekplatenprogramma ‘Jukebox’. Verder zei hij daar niets over. 

Toch had Peter meer ‘informatie’, want wat hij niet zei, maar de geschiedenis later uit zou wijzen, was dat we Stan Haag met zijn ‘Jukebox’ vanaf 10 februari 1975 op Radio Mi Amigo ’s avonds tussen zes en zeven uur zouden kunnen horen. Stan had zich met zijn vrouw Nikki Haag en zijn zoontje Stan jr, in Playa de Aro gevestigd. Dat had ook verdere gevolgen voor de programmering, want Peter zijn programma dat tot zeven uur ’s avonds duurde, zal daarna een uurtje korter worden. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx