RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het is vandaag 28 april… 1976 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Minister van Justitie juicht legalisering van Mi Amigo toe

Aan het eind van elke Mi Amigo-uitzenddag kon je om 18:00 uur luisteren naar het verzoekplatenprogramma ‘Jukebox’ met Stan Haag. Op 5 april had de Veronica Omroep Organisatie (V.O.O.) in het programma ‘3600 seconden Veronica’ aandacht besteed aan de klopjacht die de Nederlandse justitie op de zeezender maakte. In de uitzending was ook de officier van Justitie, Mr. Pieters aan het woord gekomen. 

Reden voor Peter van Dam om de woorden van Mr. Pieters te gebruiken in een fijne promo. Hij verknipte een uitspraak van de officier van Justitie dusdanig dat hij letterlijk zei: ‘het toe te juichen als Mi Amigo gelegaliseerd zou worden’. Het resultaat was aan het begin van de Jukebox van 28 april te horen. Van dit programma zijn helaas slechts de eerste twaalf minuten bewaard gebleven. Daarom hebben wij er als toegift een hele reeks jingles van Radio Mi Amigo achteraan gezet. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Ricky
Ricky
28 april 2020 - 20:10 20:10

Het had nog een goede april grap kunnen zijn!!
Alleen jammer dat het een grap was en het niet waar kon zijn.

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx