RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 27 november… 1975 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Op 27 november 1975 konden luisteraars van Radio Mi Amigo weer hun boterhammetje eten met Joop Verhoof tijdens zijn programma ‘Smakelijk eten’. Aan het begin was een spot te horen voor ‘De Gerona Roadshow’, met Patrick Valain. De voorloper van de Mi Amigo Drive in show die vooral in de periode 1976-78 zou uitgroeien tot een groot succes waarbij Patrick Valain op één avond soms wel drie verschillende zalen bezocht om zijn ding te doen. 

Naar aanleiding van de recente gebeurtenissen op de Noordzee waarbij de MV Mi Amigo in een storm lossloeg van haar anker en op een zandbank terecht kwam zei Joop: “Het vreet wel even aan je als je hoort dat het scheepje richting de kust drijft”. Dit programma werd opgenomen in Playa de Aro op 13 november, dus één dag voordat de MV Mi Amigo op de zandbank werd geënterd. 

De geluidskwaliteit is iets minder goed, maar daar heeft ‘de tand des tijds’ alles mee te maken. (TvH)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx