RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het is vandaag 27 juli… 1974 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Het definitieve einde is in zicht, maar de moppen moesten nog komen

Elke ochtend tussen 11:00 en 12:00 uur zond Radio Atlantis ‘De Optimistenclub’ uit, een programma van en met Frank van Leeuwen. De Vlaamse zeezender was net zoals de Nederlandse collega’s van Radio Veronica en Noordzee Internationaal bezig aan de laatste maand. Tegen 1 september moesten de uitzendingen gestaakt zijn. 

Ondanks dit naderende einde maakte Frank van Leeuwen (zittend) bekend dat hij vanaf 1 augustus van start zou gaan met een moppenrubriek. Luisteraars konden hun grappen insturen naar het bekende adres van Radio Atlantis in Oostburg. Aan de actie was zelfs een wedstrijd verbonden. De beste mop viel in de prijzen. Als voorproefje waren er op 27 juli 1974 ook al moppen te horen. (TvH)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx