RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het is vandaag 26 oktober… 1977 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

’Een gezicht is pas een echt gezicht als daar een glimlach opstaat’

Op woensdagmiddag, tussen 17:00 en 18:00 uur, waren bij Radio Mi Amigo de scholieren aan de beurt. Ze konden hun favoriete platen aanvragen en beluisteren in ‘De Scholieren Top 10’, een onderdeel van het programma ‘School’s Out’. 

Aan het begin vertelde Frank van der Mast (foto bovenaan – midden) dat het een bijzondere dag voor hem was, al werd het voor de luisteraars niet meteen duidelijk waarom dat zo was. Hij had een brief ontvangen van een klas ’toekomstige sanitaire helpsters’ uit het West-Vlaamse Sint-Andries (Brugge) en dat bleken ‘een soort hulpverpleegsters te zijn’. Verder was er het ‘Popnieuws’ en omdat de schipdeur van de studio open was had Frank last van de televisie die in de messroom aanstond.  

Aan het eind van het programma nam hij afscheid met zijn bekende uitdrukking “Een gezicht is pas een echt gezicht als daar een glimlach opstaat”. Daarna was het de beurt aan Hugo Meulenhoff (foto bovenaan – links) om het nieuws te lezen. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx