RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 26 augustus… 1974 (audio)

Iedere dag neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden.  Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de dag door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Bart van Leeuwen probeert een andere stijl uit

De einddatum in de geschiedenis van Radio Veronica komt steeds dichterbij. Er blijven nog slechts vijf uitzenddagen te gaan. In die laatste week is ervoor gekozen om ‘ongewone’ dingen te doen. Zo wordt er dagelijks volop wordt teruggeblikt op veertien jaar radiogeschiedenis vanaf zee.

Ook de wereldgeschiedenis in het algemeen wordt onder de loep genomen. Wat gebeurde er zoal gedurende al die jaren? Sinds de definitieve start van de zeezender op 18 mei 1960 en het Radio Veronica van vandaag, 26 augustus 1974? Bart van Leeuwen blikt in zijn programma terug op het jaar 1965.

Vele nieuwsfeiten van dat jaar worden opgehaald en tegen het licht gehouden, uiteraard wordt ook de muziek die in dat jaar populair was niet vergeten. Bovendien permitteert Bart zich een fantasietje; hij probeert het programma in de stijl te presenteren zoals die in de jaren 60 gebruikelijk was. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Veronica
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx