RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 26 april… 1977 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Invallers gevraagd voor Stan en Michelle, na kwaliteitscontrole

Op 26 april 1977 ontbraken er een paar bandpropgramma’s uit Playa de Aro aan boord van de MV Mi Amigo. Dat betekende extra live uitzendingen vanaf het zendschip. Marc Jacobs (foto bovenaan) viel in voor Michelle met ‘Koffie met of zonder’ van 10:00 tot 11:00 uur. Het volgende half uur was er ‘HH’ en dat stond volgens Marc voor ‘Hugo Haag’. Een samentrekking van de namen van de afwezige Stan Haag en zijn invaller Hugo Meulenhoff. 

De rest van de dag verliep normaal. Tussen 12:00 en 14:00 uur was er een aflevering ‘Baken 16’, waarna Stan Haag wel opdaagde met deel 2 van ‘Schijven voor bedrijven’. Na hem was er tot 16:00 uur Haike Debois die de ‘Persoonlijke Top 10’ voor haar rekening nam. ‘Stuurboord’ – het verlengstuk van ‘Baken 16’ – volgde. Het eerste uur met Hugo Meulenhoff en het tweede uur met Marc Jacobs. Om 18:00 uur drukte Stran Haag het knopje van zijn ‘Jukebox’ in, voor een vol uur verzoekjes.

Het leek er dus op dat alleen een C-120 cassette van Stan Haag ontbrak, maar Marc meldde wel dat er mogelijk meer live programma’s zouden zijn de volgende dagen omdat de kwaliteit van enkele andere opnames misschien ook niet goed genoeg was om uitgezonden te worden. (TvH)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx