RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Het is vandaag 25 november… 1977 (studiotape)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Probeer het nog eens Stuart

Op vrijdag 25 november 1977 liet Ferry Eden een cassettebandje meelopen aan boord van de MV Mi Amigo toen hij in de vroege ochtend ‘Ook goeiemorgen’ presenteerde. We horen de zenderopening. Ook Caroline dj Stuart Russel (foto bovenaan) is in de studio aanwezig om in zijn beste Nederlands wat te zeggen tegen de luisteraars. 

Maar op een gegeven moment denkt Ferry dat dit niet goed is doorgekomen op de zender en mag Stuart het nog eens overdoen. Beter tweemaal proberen dan helemaal niets dat gelukt is, zal de gedachte zijn geweest. Dit is een studiotape, dus het kan best zijn dat de babbel van Stuart de eerste keer niet op de 212 meter doorkwam. 

Nu we het over de 212 meter hebben. Mi Amigo was van plan om definitief af te rekenen met de ontvangstproblemen. Zo werd aangekondigd dat per 1 december de zeezender op de 319 meter zou te beluisteren zijn. Tijdens ‘Ook goeiemorgen’ hoorden de luisteraars Herman de Graaf in een spotje het volgende aankondigen: “Over zeven dagen zou Mi Amigo sterker en beter op 319 meter te horen zijn.” (TvH)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx