RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Het is vandaag 25 november… 1977 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Ferry vermoedt een probleem en daarom mag Stuart nog eens

Op vrijdag 25 november 1977 liet Ferry Eden een cassettebandje meelopen aan boord van de MV Mi Amigo toen hij in de vroege ochtend het programma ‘Ook goeiemorgen’ live vanaf de MV Mi Amigo presenteerde. Na een resem omzwervingen kwam de opname ook ins ons archief terecht. Solidair en sociaal als we zijn, delen we ze graag met iedereen. 

We horen de zenderopening, ook Caroline dj Stuart Russel mag in zijn beste Nederlands de luisteraars enige vriendelijke woorden toespreken. Maar op een gegeven moment denkt Ferry dat tijdens het overschakelen één en ander niet goed is doorgekomen. Russel zat immers benedendeks in de eigen Caroline-studio, Ferry in de bovendekse studio van Mi Amigo. Beter tweemaal dan helemaal niets zal de achterliggende gedachte zijn geweest. 

Radio Mi Amigo wil ook definitief afrekenen met de ontvangstproblemen op de 212 meter. Er wordt aangekondigd dat vanaf 1 december de zeezender via een nieuwe oranjekleurige zender te horen zal zijn op 319 meter. Tijdens de uitzending horen we een spotje dat door Herman de Graaf is ingesproken over de aankomende wissel. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo Meer over Radio Caroline
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx