RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Het is vandaag 25 juni… 1976 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Joop nam onvoorziene, extra pauze tijden het eten

Op 25 juni 1976 dook in de vroege ochtend bij Radio Mi Amigo een nieuwe stem op. Het was de uit Groningen afkomstige Marc Jacobs. Hij zou binnen de kortste keren uitgroeien tot de meest populaire presentator van de zeezender. Na zijn eerste uitzending, ’Ook goeiemorgen’, volgde de rest van de programmering en was het, zoals elke dag om twaalf uur, de beurt aan Joop Verhoof (foto bovenaan) met ‘Smakelijk eten’. Twee weken eerder opgenomen in Playa de Aro. 

Joop wist te vertellen dat het de tweede dag was van de Tour de France. Nadat hij uitvoerig al zijn collega’s bedankte die de afgelopen ochtend de programmering hebben verzorgd, kon het programma pas echt goed beginnen. Maar rond 12:40 uur ging het mis en verdween Radio Mi Amigo om onduidelijke redenen zo’n tien minuten uit de lucht. Na de storing werd het programma van Joop Verhoof gecontinueerd. (TvH)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx