RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
Heynen

Het is vandaag 25 juli… 1977 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Voor het eerst ‘Baken 16’ op de 212

Op maandag 25 juli 1977 was Radio Mi Amigo tegen 12:00 uur terug in de lucht. Niet langer via de 192 meter maar op de nieuwe, betere 212 meter. Het hele weekeinde was er aan boord van de MV Mi Amigo hard gewerkt en met succes. De zeezender was nu te ontvangen op de nieuwe frequentie van 1412 kHz.

In het openingsprogramma werd iedereen welkom geheten door Frank van der Mast en Hugo Meulenhoff. Er werd heel veel verwacht van de ontvangst en daarom werd er voor alle nieuwe luisteraars die eerder Mi Amigo niet of slecht konden ontvangen een programma-overzicht gegeven. Na het aparte openingsuur werd de reguliere programmering weer opgepakt. 

Dat betekende dat er tussen 13:00 en 14:00 uur nog een deeltje van ‘Baken 16’ werd uitgezonden. (TvH)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx