RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
Heynen

Het is vandaag 24 juli… 1987 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Ferry Eden staat op met Monique (en de luisteraars ook)

In de zomer van 1987 vonden we bij de zeezender Radio Monique ‘een oude bekende’ terug. Ferry Eden debuteerde tien jaar eerder bij Radio Mi Amigo. Hij was er bij tot het einde toen het station op 20 oktober 1978 noodgedwongen moest stoppen door een majeure technische panne. In de zomer van 1979 was hij nog even opgedoken bij het nieuwe Mi Amigo 272 vanaf de MS Magdalena (foto bovenaan). 

In de jaren 80 was hij ondermeer te beluisteren bij Radio Maeva en vanaf 1985 bij Radio Monique. Omdat hij in Nederland een betaalde baan had gevonden was hij eerder gestopt bij de zeezender. Maar tijdens zijn vakantie trok hij toch nog naar de Ross Revenge om er enkele live programma’s te presenteren. Voor een periode van twee weken.

Hij nam vooral de ochtenduren tijdens ‘Opstaan met Monique’ voor zijn rekening. De nieuwsuitzendingen werden verzorgd door Wim de Valk. (TvH)


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx