RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 24 april… 1976 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Thuis is waar ik mijn programma opneem

Op 24 april 1976 worden de luisteraars in de Lage Landen die hun radio hebben afgestemd op Radio Mi Amigo, wakker met het programma ‘Ook goeiemorgen’. Dit keer niet live van gepresenteerd vanaf het zendschip, maar wel vooraf opgenomen in Playa de Aro. Presentator Bart van Leeuwen vertoefde op dat moment immers in het Spaanse badplaatsje.

Hij legde uit dat hij soms aan boord zat, maar soms ook gewoon thuis was. En ’thuis’, dat was Playa de Aro, aldus Bart. Voor de gelegenheid had hij ook een Spaanse sigaret opgestoken. Het weer was goed, en hij verwachtte die middag met zijn collega’s een wijntje te kunnen gaan drinken op een Spaans terras. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx