RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
Heynen

Het is vandaag 23 oktober… 1977 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Afwijkend weekend-gedrag

In het weekeinde hebben veel radiostations een wat andere programmering dan op de werkdagen. Dat was vroeger zo en dat is nu ook nog vaak het geval. Radio Mi Amigo had in de jaren zeventig ook een schema dat tijdens het weekend afweek van de uitzendingen die op werkdagen de lucht ingingen. Zo was er op zondagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur het ‘Muziekmuseum’ met Stan Haag. Een show waar echt hele oude platen aan bod kwamen. 

Om 16:00 uur was er vervolgens live van boord een ‘Discoshow’. Op 23 oktober 1977 was het de beurt aan Frank van der Mast om dit programma te presenteren. Volgens hem  was het die zondagavond ”Je laatste kans om nog even te gaan stappen, want morgen ligt het werk weer te wachten. Vandaar nog twee uur lang gezellige discotheekmuziek bij Radio Mi Amigo”. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx