RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
TVV Sound

Het is vandaag 23 mei… 1977 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Luistaar, blijf gerust nog vijf minuten liggen!

Aan het begin van de maandagse aflevering van het programma ‘Ook goeiemorgen’ bij Radio Mi Amigo mogen de luisteraars van Herman de Graaf, net na de klok van 07:00 uur op 23 mei 1977, nog vijf minuten in hun bed blijven liggen. Uiteindelijk krijgt iedereen het advies om toch maar op te staan. 

In de uitzending horen we ook een promo ingesproken door Hugo Meulenhoff, waarin hij de luisteraars attent maakt op de uitzending van de ‘Top 100 Aller Tijden’. Want over een week is het Tweede Pinksterdag en dan zendt Radio Mi Amigo tussen, 11:00 en 18:00 uur, deze lange lijst uit. 

Het ochtendprogramma in 1977 duurt drie uur, maar is opgesplitst in twee delen. Tussen 06:00 en 07:00 uur was er de bandopname Frank van der Mast, twee weken voordien gemaakt in Playa de Aro. Het tweede deel (07:00-09:00 uur) werd live uitgezonden vanaf het zendschip. (TvH)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx