RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Het is vandaag 23 april… 1976 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Vervelend momentje? Lees de reclames in de krant!

Op werkdagen kon je in 1976 tussen 12:00 en 13:00 uur bij Radio Mi Amigo luisteren naar Joop Verhoof. Na hem was Michelle aan de beurt met het programma ‘Mosterd na de maaltijd’. In deze vrijdagse aflevering zette mevrouw Stan Haag voor de luisteraars op een rijtje wat men op de laatste werkdag van de week allemaal zou kunnen doen. 

“Het lezen van grote advertenties in de kranten bijvoorbeeld, of het bezoeken van de diverse warenhuizen die Nederland en België rijk zijn”, aldus Michelle. Ze werd voor haar programma technisch bijgestaan door Maurice Bokkebroek terwijl Joop Verhoof de techniek van zijn programma zelf verzorgde. 

Het is vrijdag 23 april 1976, de radio staat afgestemd op de 259 meter in de middengolf en we pikken in om 12:22 uur. (TvH)


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx