RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
TVV Sound

Het is vandaag 22 oktober… 1977 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Nieuw binnengekomen, maar dan wel twee weken geleden

Op zaterdagmiddag kon je bij Radio Mi Amigo luisteren naar ‘Mi Amigo’s Top 50’. In de beginperiode van de zeezender werd deze hitlijst op voorhand op band opgenomen. Maar als dit twee weken op voorhand moet gebeuren, dan is er nauwelijks nog sprake van een reële weergave van de verkoopcijfers. 

Nadat Peter van Dam begin 1977 bij het station was vertrokken werd er besloten om de ‘Top 50’ live uit te gaan zenden vanaf de MV Mi Amigo. In de vierde jaargang en bij aflevering 193 van de Mi Amigo Top 50 was het de beurt aan Frank van der Mast om tussen 11:00 en 15:00 uur alle vijftig platen in de juiste volgorde te draaien. Ook was er de voorstelling van de ‘Langspeelplaat van de week’. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx