RadioVisie

  • .
    .
Heynen

Het is vandaag 22 december… 1976 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Het voorhoofd van Marc Jacobs wordt snel groter

‘Baken 16’ met Marc Jacobs (foto bovenaan) is er ook op deze midweekse woensdag van de partij. Collega Frank van der Mast is aanwezig om het nieuws voor te bereiden en te lezen. Tijdens het bulletin is er het belangrijke bericht dat het Zwitserse kabinet heeft besloten om de Nederlandse van oorlogsmisdaden verdachte Pieter Menten aan Nederland uit te leveren. 

Ook Marc Jacobs heeft een probleem, zij het van een eerder triviale orde. Ondanks dat hij pas 22 jaar is wordt hij snel kaal, en hij vraagt aan de luisteraars of ze daar een middeltje tegen kennen. “En dan geen tips in de sfeer van kippenmest erop smeren, maar wel graag serieuze reacties’, geeft hij zelf nog even mee. Achteraf is het zeer waarschijnlijk dat de kaalheid van Marc voor een deel werd bespoedigd door de straling van de zware middengolfzenders aan boord van de MV Mi Amigo. 

Kortom alweer een leuke aflevering van ‘Baken 16’, van precies 43 jaar geleden. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Claude Van Isterdael
Claude Van Isterdael
22 december 2019 - 11:21 11:21

Ik was er ook bij in 2000 bij de eerste zeezenderdag in het “Feestpaleis” in Beervelde, ging daar toen als eerste binnen samen met een totaal onbekende kale Nederlander die later……. Marc Jacobs bleek te zijn.
Heb er nu nog altijd spijt van dat ik hem toen niet herkende (waar waren zijn krolletjes gebleven) want Marc was mijn favoriete deejay op Mi-Amigo !

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx