RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 21 oktober… 1977 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Gelukkig moest men niet ver op zoek naar vervanging 

In oktober 1977 was Michelle, de vrouw én collega van Stan Haag (foto bovenaan) een aantal dagen in Nederland. Stan was in Spanje gebleven en werkte gewoon door. Naast zijn eigen programma’s; ‘Stan Haag vandaag’ en het verzoekplatenprogramma ‘Jukebox’ nam hij ook in de ochtend ‘Koffie met of zonder’ over van zijn echtgenote. 

Dat betekende dat Stan onafgebroken tussen 10:00 en 12:00 uur was te horen. In het programma dat hij op vrijdag 21 oktober van Michelle overnam draaide hij een hele serie platen die met elkaar gemeen hadden dat ‘yesterday’ bezongen werd. Verder had technicus Maurice Bokkebroek een kaart uit de post getrokken van een luisteraar voor de rubriek ‘Geef me de vijf’ waarvoor Stan dan een uur later vijf platen mocht draaien. 

Stan meldde ook nog dat Michelle op zondag 23 oktober weer zou landen op de luchthaven van Barcelona en dat ze dag daarna weer te horen zou zijn op Radio Mi Amigo. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx