RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 21 december… 1977 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

‘Alle’ Mi Amigo live-dj’s zaten tegelijk aan boord 

Aan het eind van de middag was er bij Radio Mi Amigo, op werkdagen altijd het live programma ‘Stuurboord’ te beluisteren. Op woensdag 21 december 1977 werd dit gepresenteerd door Herman de Graaf (foto bovenaan). Ook Ferry Eden was in de studio aanwezig om voorbereidingen te treffen voor de uitzending tussen 17:00 en 18:00 uur. Omdat het woensdag was, mocht Ferry een ‘Scholieren Top 10’ behandelen. 

December 1977 leek hoopvol te beginnen voor de laatste zeezender, met de verbeterde ontvangst op de 319 meter. Aan de andere kant was er natuurlijk wel een levensgroot personeelsprobleem. Herman en Ferry hadden geen enkele boordcollega meer. Marc Jacobs, Frank Vandermast en Hugo Meulenhoff waren immers vertrokken. De kans dat Herman en Ferry het op dat moment nog niet wisten, was evenwel reëel.  

In elk geval presenteerde Herman de Graaf op 21 december 1977 ‘Stuurboord’ alsof er helemaal niets aan de hand was. (TvH)


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx