RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Het is vandaag 21 december… 1977 (audio)

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Eindelijk een prima golflengte gevonden!

Aan het eind van de namiddag was er bij Radio Mi Amigo, op werkdagen, altijd het live programma ‘Stuurboord’ te beluisteren. Op woensdag 21 december 1977 werd dit gepresenteerd door Herman de Graaf. Ook Ferry Eden is in de studio aanwezig om voorbereidingen te treffen voor het uur tussen vijf en zes uur. Omdat het woensdag is gaat Ferry een ‘Scholieren Top 10’ behandelen. 

December 1977 leek zo hoopvol te beginnen voor de zeezender. Eindelijk, na de dramatische keuzes voor de 212 en zeker de 192 meter, met een slechte tot barslechte ontvangst tot gevolg, bracht de nieuwe 319 meter de lang verwachte verbetering. Technisch zat het eindelijk wat mee, maar achter de schermen doken plots wel levensgrote probleem op. Maar op 21 december liet Herman de Graaf – je bent professioneel met je vak bezig of niet – daar nog niks van merken. (TvH)


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx