RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Het is vandaag 20 mei… 1983 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

We staan vandaag voor de verandering op met Sammy

Bij FM Kortrijk – Radio Gemini is in mei 1983 een promospot te horen die de luisteraars wijst op de wrede jacht op zeehonden, en wordt er aangegeven dat je mensen er nooit genoeg op kunt wijzen wat ze met hun wereld aan het doen zijn. Een stukje ‘bewustzijn bijbrengen’ dus.

Daarna is het de beurt aan Sammy Parker om Zuid-West Vlaanderen wakker te maken tijdens ‘Lekker opstaan’.  Via de telefoon wordt er verkeersinformatie gegeven door Rein van den Heuvel. Er zijn namelijk werken tussen Kortrijk en Harelbeke, zo vernemen de luisteraars. Aan informatie is er geen gebrek, want om 08:30 uur volgt ‘Gemini’s Weerbericht’ met Geert. Sammy leest ook een aantal kaartjes voor die door luisteraars zijn ingestuurd. 

Geert horen we ook later in het programma terug als hij belt met een zekere Marcella over de komende Sinksenfeesten in Marke die in 1983 aan editie 36 toe zijn. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx