RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Het is vandaag 2 september… 1976 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Een radiotechnicus moet van alle markten thuis zijn

Na de Peter van Dam Show (16:00-18:00 uur) en het nieuws met Marc Jacobs, was het bij Radio Mi Amigo tijd geworden voor een volgend bandje uit Playa de Aro, de ‘Jukebox’ van Stan Haag. Hij vertelde dat technicus Maurice Bokkebroek (foto bovenaan – links) zich tijdens het vorige programma had bewezen ‘als een goede timmerman’. Kennelijk waren er wat dringende herstelwerkzaamheden die tijdens de opname van Peter zijn programma uitgevoerd moesten worden. 

Ook voor deze avond had Stan vanuit de Lage Landen weer een stapel kaartjes en brieven met verzoekjes en felicitaties ontvangen. Ook vernamen we dat er een ploeg van de Veronica Omroep Organisatie in Playa was geweest. Rob Out, Lex Harding en cameraman Ramon Havelag waren langsgekomen. En die Ramon had bij Stan een verzoekje achtergelaten voor zijn vrouw. De televisie-opnames werden op woensdagavond 25 augustus via Nederland 2 uitgezonden in het programma ‘Veronica actueel’. 

Ook vertelde Stan dat Radio Mi Amigo vanaf zaterdag 18 september een Top 15 van Belgische producties zou gaan programmeren. Luisteraars konden daartoe kaartjes naar Playa sturen met de vermelding ‘Top 15 Belgische producties’, met daarin hun suggesties voor de lijst. De taal van de liedjes was daarbij niet belangrijk, als de nummers maar door Belgische artiesten werden vertolkt. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx