RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Het is vandaag 2 januari… 1974 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Iedere ochtend – bij het krieken van dag – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dag op dag een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u op gang te trekken en de komende uren makkelijker door te komen… Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Norbert zong over de zee en belandde er uiteindelijk middenin

Eén van de presentatoren bij de nieuwe zeezender Radio Mi Amigo was de vrij bekende Norbert (foto bovenaan). En dat was hij vooral omdat hij enkele hele fijne en succesvolle platen had opgenomen. ‘Liedje voor Mary Ann’, ‘Pas op voor de verf’ en ‘De zee en de zomer’ zitten nog steeds in het collectieve Vlaamse geheugen. Maar hij had ook eerder programma’s gemaakt bij de publieke BRT.

De Bruggeling was vanaf nu ook te horen ‘vanaf zee’ met zijn ‘Norbert Show’, en dat elk ochtend van maandag tot zaterdag, tussen tien en twaalf uur. In zijn programma’s draaide Norbert veel muziek van Vlaamse en Nederlands artiesten. Dat kan je zelf proefondervindelijk vaststellen, want we doken voor u liefst twee uur ’Norbert Show’ op, van exact 46 jaar geleden. Het is opnieuw woensdag 2 januari 1974. Na Norbert, komt ook collega Will van der Steen nog heel even langs. (TvH) 


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx