RadioVisie

  • .
    .

Het is vandaag 19 juli… 1977 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Paar uurtjes ‘wilde westen op de Noordzee

Nog een paar dagen zou Radio Mi Amigo uitzenden op de 192 meter, want vanaf maandag 25 juli werd de nieuwe en hopelijk betere golflengte van 212 meter in gebruik genomen. Om de verhuizing onder de aandacht van de luisteraars te brengen werden er speciale spotjes uitgezonden.

Op dinsdagmiddag 19 juli 1977 had Hugo Meulenhoff (foto bovenaan – links) in de messroom van de MV Mi Amigo naar een western zitten kijken, maar tegen 16:00 uur moest er weer gewerkt worden. Vlak voor de uurwisseling las hij het nieuws om aansluitend het eerste deel van ‘Stuurboord’ te presenteren.

Daarin werd ook reclame gemaakt voor Mi Amigo’s kustactie, die de hele zomer met een show langs de Belgische kust trok. Op 19 juli was die in Koksijde. Tegen 17:00 uur las Frank van der Mast (foto bovenaan – rechts) het nieuws om daarna het tweede uur van ‘Stuurboord’ te presenteren. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx