RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Het is vandaag 19 februari… 1986 (audio)

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Ferry Eden begon zijn radioloopbaan vanaf de Noordzee in oktober 1977 bij Mi Amigo, toen uitzendend vanaf de MV Mi Amigo. In 1979 zat hij aan boord van de MS Magdalena (foto bovenaan), en in 1983 maakte Ferry deel uit van het Radio Maeva-team in de Witte Villa in Asse. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en zo zat hij op een gegeven moment aan boord van de Ross Revenge om er programma’s voor Radio Monique te presenteren.

In 1986 mocht hij er, net zoals hij eerder bij Radio Mi Amigo had gedaan, de luisteraars wakker maken in de ochtend. Ook toen al bereidde Ferry zijn programma’s goed voor. Zo had hij op voorhand de rubriek ‘De Gouden van dagen Top 3’ opgenomen. Daarin werd teruggeblikt naar een bepaalde datum uit het verleden. Hij las daarbij een hele reeks nieuwsfeiten van toen en sloot af met de drie populairste platen van die dag. 

Op 19 februari 1986 stond 7 mei 1977 centraal. (TvH)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx