RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Het is vandaag 19 december… 1977 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

‘Koffie met of zonder, maar wel met Haike’

“U zult zich wel in uw koffie verslikt hebben, ik hoop van niet, u zult wel denken Haike is een uur te laat, dat is niet zo want vanaf vandaag 19 december zijn er een hele boel veranderingen op Mi Amigo. En wat het allemaal gaat worden vertel ik u in de loop van dit uur wel. Het is alleen zo dat Haike voortaan tien en elf gaat doen, ook in het weekeinde. En de eerste verandering die wij gaan doorvoeren is dat wij telkens gaan beginnen met een Belgische plaat”, aldus Haike zelf.

Een dag eerder, op 18 december, had haar collega Michelle immers laten weten “met vakantie te gaan”. Al was dat niet echt zo. Er was een complete uittocht aan vooraf gegaan bij Radio Mi Amigo. Zowel Stan Haag, Michelle, Marc Jacobs, Frank van der Mast als Hugo Meulenhoff waren met slaande deuren vertrokken.

Dat betekende dat Haike alleen in Playa de Aro was overgebleven met haar man / technicus Maurice Bokkebroek (foto bovenaan). Het team aan boord van het zendschip de MV Mi Amigo bestond enkel nog uit Herman de Graaf en Ferry Eden. Er was dus plots een heel serieus personeelsprobleem ontstaan. (TvH)


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Mi Amigo

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx