RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Het is vandaag 18 november… 1979 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Bij het wisselen van de dag – heel kort na middernacht al – neemt RadioVisie u mee naar een ver verleden. We recycleren dagelijks een radioprogramma van lang geleden. Nostalgie, retro en de sfeer van toen. Een klein duwtje om u te begeleiden tijdens de nacht, de vroege ochtend, overdag, ’s avonds of wanneer u dat maar wilt. Meer originele opnames van toen, vindt u op het RadioVisie-deel van Mixcloud.

De meest ‘commerciële’ hitparade!

In de loop der jaren zijn er heel veel verschillende hitparades op de radio uitgezonden. De Veronica Top 40, De Joepie Top 50, de BRT Top 30, de TROS Top 50 en zo kunnen we nog een hele tijd doorgaan. Maar wat te denken van een ‘Commercial Top 10’, met de tien beste commercials van een radiostation? 

Het gebeurde bij het Nederlandstalige Radio Caroline in het ‘Zondagmiddagmatinee’ op 18 november 1979. Bij Caroline werden soms meer commercials dan platen in een uur gedraaid, omdat de reclamezendtijd tegen dumpingprijzen werd verkocht. Dus was er keuze genoeg om daar een Top 10 van te maken. 

We gaan precies veertig jaar terug in de tijd naar 18 november 1979, met de gastheren Ad Roberts en Peter de Vries. Ook kok Kees Borrel is in de studio aan boord van de MV Mi Amigo aanwezig. (TvH)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Radio Caroline

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx